Хізер Том Біо, Вік, Чоловік, Вартість, Сім'я, Фільми

Хізер Том Біографія

Хізер Том, народжена як Хізер Марі Том, - американська актриса, найбільш відома своїми роботами над різними мильними операми, серед її найвідоміших ролей - Вікторія Ньюман у фільмі 'Молоді та неспокійні', Келлі Крамер у фільмі 'Одне життя жити' та, з 2007 року, Кеті Логан про сміливого і прекрасного.



Хізер Том Вік | Скільки років Хізер Том

Американська актриса народилася 4 листопада 1975 року в місті Хінсдейл, штат Іллінойс, США. На 2018 рік їй 43 роки.



Генрі Сіммонс сестра-близнюк

Сім'я Хізер Том | Сестра | Брате

Вона народилася найстаршою з трьох у Марі та Чарльза Тома, які пізніше розлучилися. Двоє її молодших братів і сестер - близнюки Девід Том (брат) та Ніколл Том (сестра), які також є акторами; з'явившись у фільмах 'Молоді та неспокійні' та 'Одне життя, щоб прожити' разом із Хізер. У 2000 році Хізер та її брат Девід увійшли в історію Голлівуду як перші брат та сестра, які були одночасно номіновані на нагороди Daymy Emmy у тому ж році.

Хізер Том Чоловік

Вона вийшла заміж за Джеймса Анкора, свого 15-річного партнера 17 вересня 2011 року.



Діти Хізер Том | Син

У них є син, відомий як Зейн Олександр, який народився 28 жовтня 2012 року. Зейн епізодично з'являвся в 'Сміливих і красивих', як син Тома на екрані Уілл Спенсер з 2013 року.

Фото Хізер Том

Зображення Хізер Том
Зображення Хізер Том

Хізер Том Висота | Вимірювання

Американська актриса має ідеально сформоване тіло і досі неповнолітню красуню у 43 роки. Вона стоїть на висоті 1,7 м. Вона важить 57 кг (125 фунтів). Її розмір тіла 34-24-34, а колір очей блакитний.

Хізер Том залишає сміливим і красивим

Хізер Том змальовує Кеті Логан у фільмі 'Сміливий і красивий' з 2007 року. Раніше вона виходила в фільмах 'Молоді та невгамовні' у ролі Вікторії Ньюман, а також 'Одне життя для життя' у ролі Келлі Крамер. У 2008 році вона підписала контракт із 'Сміливим і прекрасним', який тримав її на шоу до 2011 року. З тих пір вона стала регулярною серією.



Актор Інго Радемахер, який грає Торна Форестера, нещодавно оголосив про свій відхід від 'Сміливих і красивих'.

Хізер Том залишає сміливим і красивим

Кеті Логан, можливо, залишає «Сміливих і красивих»! Персонаж може бути списаний з шоу тепер, коли її чоловік, Торн Форестер, підтверджує залишити шоу. Інго Радемахер, який грає Торна, оголосив, що залишає Сміливого і Прекрасного в січні 2019 року.

Хізер Том Фільми

Фільмографія

Фільм

  • 2016 Мертвий мертвий капюшон в ролі офіцера Вікторії
  • 2015 Пригоди Сем Вольф у ролі Діанни
  • 2015 Тварина серед нас у ролі Мерилін Бішоп
  • 2011 Mamitas у ролі Кассандри
  • 2010 Стікс, як Лорен
  • 2010 «Ляльки-самогубці» як Лексі
  • 2010 Синдром Путта Путта у ролі Вікі
  • 2007 міський учитель у ролі Марші
  • 2006 Коли ми старі, а любов нічого не означає, як Сара
  • 2006 Скасовано
  • 2005 За дверима жіночої кімнати в ролі Джоді
  • 2004 Ілюзія у ролі Вероніки Ферроу

Телебачення

  • 2016 Незабутній у ролі лейтенанта Шанни Коутс
  • 2016 Люцифер у ролі Мела Грехема
  • 2013 Ремонт Без сценарію
  • 2012 уявний друг як благодать
  • 2011 Ріццолі та Острови в ролі місіс Толлівер
  • 2011 «Кримінальні розуми» у ролі Конні Бартон
  • 2010 Менталіст у ролі Марви
  • 2008 Потворна Бетті в ролі Холлі Райт
  • 2007 - нині «Сміливий і красивий» у ролі Кеті Логан
  • 2007 Монк у ролі Лінди Ріггс
  • 2007 Весільні дзвони в ролі Лорі Хілл
  • 2006 Суперник у ролі Дженніфер Адамс
  • 2004 Закон і порядок: Спеціальний підрозділ жертв як помічник доктора Солві
  • 2003–2006 «Одне життя, як Келлі Крамер»
  • 1995 Смертельні Шепіти, як Кеті Актон
  • 1990–2003 Молоді та неспокійні у ролі Вікторії Ньюман
  • 1990 Вона візьме романтику в ролі Керолайн
  • 1989 Хто бос? Як Хізер
  • 1989 Діти, включені до списку

Хізер Том

За оцінками, чиста вартість американської актриси становить 4 мільйони доларів.



Хізер Том Facebook

Хізер Том Twitter

Марк Бродка та Марія Кросбі

Хізер Том Instagram

Перегляньте цю публікацію в Instagram

Як вам ваш #wiener ?? @insatiable #wienertaco #sarcasm #wienerdog #taco #funny #director #onset @cbsentdiversity #tacotruck #foodtruck #netflix #tv #guiltypleasure #actor #television #streaming @netflix

Публікація, якою поділився Хізер Том (@bbheathertom) 15 квітня 2019 року о 7:52 ранку PDT

Інтерв’ю Хізер Том

ICYMI: ІНТЕРВ'Ю ТЕМИ

Хізер Том (Кеті) B & B охоплює життя як перед, так і позаду камери

Завантаження ... Завантаження ...

Через двадцять сім років після дебюту вдень як Вікторія Y&R, Хізер Том розподіляє час перед камерою та за нею в рамках престижної програми Ініціативи режисерів на CBS. Це наступний крок на шляху, який розпочався, коли начальник Тома, виконавчий продюсер / головний сценарист Бредлі Белл, заохотив її слідувати своїй мрії робити більше, ніж виступати. 'Якщо ви можете керувати денним часом, ви можете робити все, що завгодно!' вона зазначає про своє важке прийняття програми. “Я справді вірю в це. Я закликаю Стівена Спілберга прийти і зробити це. Це тонна тиску, але я дуже вдячний і, чесно кажучи, переживаю, що Бред намагався дати мені таку можливість. Цього просто не буває, і він шалено підтримував '.

Так само, як і режисер / продюсер Синтія Дж. Попп, яка, за словами Тома, «є моїм наставником. Я так багато чому навчився у неї, і продовжую вчитися у неї та всіх, з ким працюю щодня. Починаючи з початку, я майже півроку переслідував її, і жодної гарантії не було. Бред нічого не обіцяв, але я хотів показати, що вклав роботу і заробив своє місце. Я не розслаблений, і я з цим в порядку '.

Маючи 20 серій мила під поясом, Том вважає, що вона вже багато дізналася про роль режисера у підтримці вистави за графіком. 'Ви повинні зберігати спокій, коли маєте справу з тиском, і усвідомлювати, що ви задаєте тон для набору', - ділиться вона. «Коли ти вмираєш усередині, це все полягає в тому, щоб нікому не давати зрозуміти, що ти вмираєш всередині, бо це не їхня проблема! Кожного разу, коли я сиджу в цьому кріслі, я відчуваю, що можу бути ще більш креативним. Мені, звичайно, зручніше і впевненіше. Робіть це зараз із людьми, яких я знаю з 15 років? Це дуже емоційно для мене '.

Для участі в програмі Том подав свої короткометражні фільми та серію 'B&B'. 'Звідси ми будемо зустрічати учасників шоу на різних шоу, затіняти їх, і мета - забронювати', - пояснює вона. 'Наша робота - робити все в мережі та продавати себе. На щастя, я можу зробити це за своїм розкладом у B&B, але без сумніву, шоу має абсолютний пріоритет '.

Хоча вона в захваті від нових викликів, з якими стикається, Том не планує відмовлятися від своєї першої пристрасті. 'Я люблю акторську діяльність, люблю грати Кеті, і я не думаю, що вам доведеться обмежуватись тим чи іншим', - вважає вона. «Я дуже радий бачити, куди йде ця програма, і я повністю прагну її вивчити. Мені подобається працювати, і це ще одна можливість побачити, що трапляється у мене на шляху. Але я нікуди не їду, і я із задоволенням залишатимусь із шоу, доки вони будуть у мене ».

Хоча вона багато що жонглює у своєму професійному житті, її особисте життя з чоловіком Джеймсом Ахором та сином Зейном (колишнім Віллом), як вона повідомляє, проходить гладко. 'У нас із Джеймсом все це', - посміхається вона. Що стосується виходу її сина з полотна 'B&B', вона каже: 'Зейн дуже насолоджується своїм життям у приватному секторі. Він любить тхеквондо, плавання та футбол. Він розуміє, що мати маму по телевізору - це просто те, чим ми займаємось, і це не біда, але він час від часу запитує: „Коли ми повертаємось до студії?“ Окрім цього, здається, він цього не сильно сумує, що, сподіваюсь, триватиме до досягнення йому щонайменше 18 років.

Що стосується її нового телевізійного сина, Фіннегана Джорджа, Том каже, що він добре підходив. 'Він справді розслабився в ролі, і він був чудовим', - захоплюється вона. 'Я дуже радий, що він тут, і я думаю, що він додав сюжету величезну динаміку. Я не думаю, що ми могли б розповісти історію [битви під вартою] по-іншому. Він суперсолодкий. Він має приємну хімію з Доном [Діамонтом, Біллом] та мною, і, сподіваємось, він деякий час буде на полотні. Коли Бред сказав, що він думає зайнятися цією сюжетною лінією, я знав, що нам знадобиться дитина, яка є 'діловою дитиною'. З досвіду я знаю, що батькам дуже важко мати дитину у бізнесі. Це не просто біг на прослуховування та спілкування зі школою. На щастя, у мене це вийшло добре, і все із Зейном склалося найкраще ».

доктор. Джош сокира чиста вартість

На екрані новий шлюб Кеті здається міцним, але вона зазначає: 'Кеті сказала' так ', тому що вона хотіла сказати' так ', але я думаю, що теж трапляється, коли все заспокоюється, коли ти озираєшся навколо і йдеш як , 'Боже мій. Я одружений! Як це сталося? ’» - дражнить актрису. 'Вона все ще вражена тим, що Рідж і Торн ледь не вбили батька її сина, тож ми побачимо, куди вони підуть з Кеті та Торном. Я хотів би бачити, щоб у них виникли якісь конфлікти; відсутність конфліктів у денний час - це поцілунок смерті, але я думаю, що конфлікту можна розіграти багато '.

Прийнято з: soapoperadigest.com

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |