Том Вопат Біо, вік, сім'я, дружина, чиста вартість, зарплата, фільми, будинок

Том Вопат Біографія

Том Вопат, народився Томас Стівен Вопат - американський актор і співак. Він найвідоміший за Лукаса К. 'Люка' Дюка у тривалому телевізійному бойовику / комедійному серіалі 'Герцоги Хазарда'. Він регулярно працював, найчастіше на сцені в мюзиклах та в підтримці телевізійних та кіноролей.

Він був напіврегулярним гостем у комедійному серіалі 'Сібілл' 1990-х років і мав невелику роль як маршал США Гіл Татум у 'Джанго без ланцюга' (2012). Вопат також виконує постійну роль у телесеріалі Longmire в ролі шерифа Джима Уілкінса. Вопат також записав кілька альбомів кантрі-пісень та поп-стандартів, набравши низку помірно успішних синглів у 1980-х та 1990-х.



Вік Тома Вопата

Том Вопат народився 9 вересня 1951 року в Лоді, штат Вісконсин, США під знаком народження Діва. Станом на 2019 рік йому 68 років. За національністю він американець і належить до білої національності.



Сьюзен Салліван чиста вартість

Том Вопат Висота

Американський актор стоїть на висоті 1,83 м.

Фото Тома Вопата
Фото Тома Вопата

Сім'я Тома Вопата

Том народився в родині Альбіна Карла Вопата (батько) 1919-1983, молочного фермера, і Рут Арлін Вопат (мати) 1920-1959. Його батько та дід по матері були чеського походження. Том виховувався на молочній фермі батьків разом із двома братами Ріком Вопатом та Дейвом Вопатом та сестрами.



Дружина Тома Вопата

Вопат - одружений чоловік. Він щасливо одружений зі своєю давньою дівчиною, яка перетворилася на дружину Кірстен С. Ларвік, яка за фахом є режисером та аудіовізуальним архіварієм. Пара довгий час разом і розділяє здорові стосунки.

Раніше Вопат був одружений з Кеті Вопат, а колишня пара ділилася п’ятьма дітьми. Після розлучення він зав'язав вузол Вікі Аллен в 1984 році і розлучився в 2000 році.

Том Вопат Діти

У Вопата всього п’ятеро дітей: дві дочки; Тейлор Вопат, Ліндсі Гері та троє синів; Джої Коббс, Уокер Вопат, Адам Вопат.



моллі Єфрем та Крістоф Сандерс

Том Вопат Освіта

Що стосується своєї освіти, він два роки вивчав музику в Університеті штату Вісконсін-Медісон, але кинув рок-групу як гітарист і соліст, а пізніше отримав досвід на сцені в таких мюзиклах, як 'Південний Тихий океан', 'Захід' Побічна історія »та« Ісус Христос Суперзірка ».

Том Вопат Фільми та телешоу

Фільмографія

  • 2017 Country Line в ролі Олдена Роквелла
  • 2017 Нові гроші, як Джон Брекнер
  • 2017 Захоплення горою у ролі Гвідо
  • 2016 Fair Haven в ролі Річарда Гранта
  • 2015 Вчасно в якості стоматолога
  • 2015 Lost Cat Corona у ролі Джиммі Пайпса
  • 2013 Lovestruck: The Musical у ролі Райана Хаттона
  • 2012–17 Longmire у ролі шерифа Джима Вілкінса
  • 2012 Django Unchained як U. S. Marshall Gill Tatum
  • 2012 Маріачі Грінго у ролі Рона
  • 2012 Blue Bloods у ролі Крейга Айверсона
  • 2010–11 Фінеас і Ферб у ролі брата Вілкінса № 2 (голос)
  • 2010 Йона Хекс на посаді полковника Слокума
  • 2010 головна вулиця у ролі Френка
  • 2009 Ризик, як Джон Фелпс
  • 2008 Вулик як Білл
  • 2008 Заступник у ролі детектива Джонса
  • 2007 Manhunt 2 як The Bloodhounds
  • 2007 Історія футболу Вісконсіна
  • 2006 Standoff у ролі Ріка Кіслара
  • 2006 Bonneville в ролі Арло
  • 2005 Смолвілл у ролі сенатора Джека Дженнінгса
  • 2004 Герцоги Хазарда: Повернення генерала Лі у ролі Люка Дюка
  • 2001–02 Усі мої діти, як Хенк Пелхам
  • 2001 100 Центр-стріт у ролі Хенлі Ренда
  • 2000 Герцоги Хазарда: Хазард в Голлівуді у ролі Люка Дюка
  • 1999 Герцоги Хазарда: Гонки за дім у ролі Люка Дюка
  • 1998 Метеорити! Як Том Джонсон

Том Вопат

За оцінками, чистий капітал американського актора становить 2 мільйони доларів. Цей капітал він накопичив завдяки своїй акторській та музичній кар'єрі. Середня зарплата актора з Бродвею становить 2034 долари на тиждень, але Том досить досвідчений у цій галузі, тож він може заробити більше середньої цифри.

Актор заробляє майже 80–100 тис. Доларів на своїх виступах на телевізійному екрані. Так само він заробляє більше 200 тис. Доларів із фільмів. Крім того, він також відомий співак. Окрім цього, Вопат також заробляє на підтримці свого бренду та інших публічних заходах. Маючи щедрий заробіток, Том живе пишним життям у своїх численних будинках і їздить навколо на дорогих машинах.



Арешт Тома Вопата

Вопат був заарештований 2 серпня 2017 року за звинуваченням у непристойному нападі та вбивстві (злочин) та наркотиках (проступок) у місті Уолтем, штат Массачусетс, де він збирався відкритись у постановці на 42-й вулиці в музичному театрі 'Реагл' у Великому Бостоні. 'Бостон Глобус' повідомляє: 'Згідно з повідомленням поліції Уолтама, Вопат нібито напав на жінку під час репетиції середньої школи 23 липня.

Завантаження ... Завантаження ...

Звинувачений сказав, що підійшов до неї ззаду, схопив її за сідниці і продовжував торкатися до неї в цій області. Раніше продюсер і менеджер шоу говорив з Вопатом про скарги інших учасниць акторського складу на недоречні коментарі та зворушливі події, йдеться у повідомленні. Художній керівник повідомив правоохоронцям, що він тричі розмовляв з Вопатом, а також на репетиції актор отримав догану за стан алкогольного сп'яніння, повідомили представники влади.



Том Вопат Герцоги Хазарда

«Герцоги Хазарда» - американський бойовик-комедійний телевізійний серіал, який виходив на телеканалі CBS з 26 січня 1979 року до 8 лютого 1985 року. Він зіграв роль Люка Дюка в «Герцогах Хазарда», американському телесеріалі бойовиків-комедій.

Будинок Тома Вопата
Будинок Тома Вопата

Том Вопат Джанго

'Джанго без ланцюга' - американський ревізіоністський західний екшн-пригодницький фільм 2012 року. Він зіграв роль У. С. Маршалла Гілла Татума у ​​фільмі 'Джанго без ланцюга', американський ревізіоністський західний фільм 2012 року.

john p kee збільшення ваги 2015 року

Том Вопат Смоллвіл

Смолвілл - американський телевізійний серіал, розроблений сценаристами-продюсерами Альфредом Гофом і Майлзом Мілларом, за мотивами персонажа коміксів DC Супермен, створеного Джеррі Сігелем та Джо Шустером. Том зіграв роль сенатора Джека Дженнінгса в американському телесеріалі Смолвіл.

Том Вопат Лонгмайр

Longmire - американський сучасний західний драматичний телевізійний серіал, прем’єра якого відбулася 3 червня 2012 року в мережі A&E. Вопат зіграв роль шерифа Джима Вілкінса.

Том Вопат Facebook

Том Вопат Twitter

Том Вопат Instagram

Перегляньте цю публікацію в Instagram

My LEE #GENERALLEE # dukesofhazzard #dodgecharger # 69charger #daisycountry #johnschneiderstudios #tomwopat #byroncherry

Публікація, якою поділився Джеремі Тигнер (@jeremey_tigner) 30 серпня 2019 року об 11:02 за PDT

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |