Брюс Дерн Вікі, біографія, вік, зріст, травма, смерть дочки, Лора Дерн, татуювання, чиста вартість

Брюс Дерн Біографія

Брюс Дерн, народжений у Чикаго, є американським актором, який виконує роль негідних персонажів нестабільної натури. Він був номінований на премію 'Оскар' за найкращу чоловічу роль другого плану 'Повернувшись додому' в 1978 році та 'Оскар' за найкращу чоловічу роль у Небрасці 2013 року.

У нього також є різні фільми; «Ковбої» у 1972 році, «Чорна неділя» у 1977 році, «Монстр» у 2003 році та «Ненависна вісімка» у 2015 році.



Освіта Брюса Дерна

Він пішов до школи Choate, яка на даний час є Choate Rosemary Hall, а пізніше продовжив навчання в Університеті Пенсільванії.



Кар'єра Брюса Дерна

Дерн з'явився на некредитованій роботі в Дикій Річці в ролі Джека Ропера, якого так дратує його супутник за те, що він вдарив даму, що він б'є себе кулаками. Він зіграв мореплавця у кількох ретроспекціях з мамою Марні у фільмі 'Марні' Альфреда Хічкока.

Дерн зіграв смертельного шелеста у фільмі Клінта Іствуда Hang Them High та стрільця із західного спуфу Підтримайте свого місцевого шерифа !.



Він грав корову, обдурюючи Аса Уоттс, яка вбиває героя Джона Уейна у фільмі 'Ковбої' (1972). Уейн застерігав Дерна: 'Америка буде зневажати вас за це'. Дерн відповів: 'Краще вірте, однак вони будуть дорожити мною в Берклі'.

Того ж року, зігравши прогресивних негідників, він зіграв проти типу як розбірливий еколог у науково-фантастичному фільмі 'Тихий біг'.

У 1970-х роках він з'явився в асортименті спільних робіт або допоміжних робіт, включаючи коригування 1974 року 'Великого Гетсбі', 'Поссе' 1975 року, координував та виконував головну роль Кірка Дугласа, а також разом з Хічкоком для 'Сімейного сюжету' 1976 року, неймовірного продюсера фільмів. останній фільм.



Він зіграв розлюченого ветерана війни у ​​В'єтнамі, який використовував свою діяльність в якості пілота Goodyear Blimp, щоб відправити гігантський напад страха в 'Чорну неділю' Super Bowlin 1977 року.

У 1981 році він взяв участь у фільмі 'Татуювання', як безперечно нестримний майстер, який створює фіксацію на моделі. Дерн отримав премію 'Оскар' за найкращу чоловічу роль другого плану для 'Повернення додому'.

Брюс виграв 'Срібного ведмедя' за найкращу чоловічу роль на 33-му Берлінському міжнародному кінофестивалі за цей сезон чемпіонату в 1983 році.



У 2013 році Дерн виграв нагороду за найкращу чоловічу роль на Каннському кінофестивалі 2013 року за фільм «Небраска» Олександра Пейна та був присуджений до премії «Оскар» за найкращу чоловічу роль.

Вік Брюса Дерна | День народження



Брюс Дерн був таким, як Брюс Дерн МаклейшЧикаго, штат Іллінойс, СШАна 4 червня 1936 р. У Чикаго, Іллінойс. Щорічно він святкує свій день народження 4 червня.

Сім'я Брюса Дерна

Він народився в Чикаго в родині покійних Жана та Джона Дернів. Його тато був начальником комунальних послуг та адвокатом. У нього був дідусь по батькові на ім’я Джордж. Джордж був губернатором штату Юта і військовим міністром, який служив на останній посаді під час народження Брюса.

У нього також був дідусь по материнській лінії - голова магазинів 'Карсон', 'Пірі' та 'Скотт', його дідусь по матері, Арчибальд Маклейш, був поетом, а його прадід по материнській лінії, Ендрю Маклейш, був бізнесменом шотландського походження. Хрещеним батьком Дерна був губернатор штату Іллінойс.

Дружина Брюса Дерна

Дерн одружений на своїй милій дружині Андреа Беккет. Пара зав'язала свій вузол у 1969 році. У нього є двоє дітей, яких він отримав з Марі Дін; Діана Елізабет Дерн, яка народилася 29 листопада 1960 р., Та Лаура Дерн.

Дайан Елізабет Дерн померла у вісімнадцять місяців від травм голови після падіння в басейн 18 травня 1962 року.

BruceDern та AndreaBeckett
БрюсДерн та Андреа Беккет

Розлучення Брюса Дерна | Шлюби

У 1957 році Дерн одружився Марі Світанок Пірс . У них двох було двоє дітей. Пара розлучилася в 1959 році. У 1960 році він одружився Дайан Ладд однак відокремлений в 1969 році.

Дайан Ладд Дайан Ладд - американський персонаж на екрані, керівник фільму, режисер і творець. Вона взяла участь у понад 120 роботах у кіно і на телебаченні.

Брюс Дерн Лора Дерн

Лора Дерн (народилася як Лора Елізабет Дерн) - американський персонаж на екрані. Вона отримує численні нагороди, включаючи чотири нагороди 'Золотий глобус' та премію 'Еммі' Primetime, і була призначена на дві нагороди 'Оскар'. Дерн вважалася, поки її люди записували «Диких ангелів».

Призначений акторам Брюсу Дерну та Діані Ладд, Дерн розпочав штатну акторську професію в 1980-х роках, працюючи в драмах 'Лисиці' (1980) та 'Маска' (1985).

Вона продовжувала об'єднуватися з Девідом Лінчем у кількох фільмах, серед яких 'Синій оксамит' (1986), 'Дикий на базовому рівні' (1990) та 'Внутрішня імперія' (2006), як і телевізійна реставрація 'Твін Пікс' (2017).

BruceDern, Laura Dern Diane та Ladd Honored

BruceDern, Laura Dern Diane та Ladd Honored

Діана Ледд також є американською артисткою, керівницею фільму, режисером і творцем. Вона взяла участь у понад 120 роботах у кіно і на телебаченні.

Завантаження ... Завантаження ...

Вона виграла премію BAFTA за найкращу жіночу роль у ролі другого плану та була обрана на премію Оскар за найкращу жіночу роль другого плану.

Вона продовжила вигравати премію 'Золотий глобус' за найкращу жіночу роль другого плану на телебаченні для 'Аліси' (1980–81), а також отримувати нагороди 'Оскар' за 'Дикі в серці' (1990) і 'Rambling Rose' (1991).

Серед інших її виступів у кіно - «Чайнатаун» (1974), «Привиди Міссісіпі» (1996), «Основні кольори» (1998), «28 днів» (2000) та «Американський пастушок» (2008). Ладд - мати актриси Лори Дерн разом із колишнім актором Брюсом Дерном.

Вимірювання тіла Брюса Дерна

  • Висота: 6 футів (182 см).
  • Вага: Недоступний.
  • Розмір взуття: Недоступний.
  • Форма тіла : Недоступний.
  • Колір волосся: Недоступний.

Зарплата Брюса Дерна

За нашими надійними джерелами, річна зарплата Брюса все ще недоступна.

Брюс Дерн Net Worth

Актор, удостоєний нагород, Брюс Дерн, має, за оцінками, 20 мільйонів доларів, які він заробив своєю успішною акторською кар'єрою.

Аварія Брюса Дерна | Розбите стегно | Травма

Брюс впав під час звичайної щоденної пробіжки в Лос-Анґлесі на водосховищі Срібне озеро. Він зламав ногу і був госпіталізований до водосховища Срібне озеро. Після одужання Лі Уоллман, його публіцист, сказав, що Брюс Дерн прагнув повернутися до роботи.

Татуювання Брюса Дерна | Татуювання фільму Брюса Дерна

Це еротичний трилер, знятий у 1981 році за режисером Бобом Бруком. У головних ролях Брюс Дерн та Мод Адамс. Цей фільм показує стосунки між моделлю та ексцентричним художником татуювань, які швидко перетворюються на зловісні.

Нагороди Брюса Дерна | Премія Академії Брюса Дерна в Небрасці

  • Оскар:Найкращий актор другого плану для повернення додому (1978)
  • Оскар за найкращу чоловічу роль у Небрасці (2013).

Цитати Брюса Дерна | Відомі лінії Брюса Дерна | Цитати Брюса Дерна

  • Люди, з якими я працював, були більшими за життя. Як тільки ви виставите їх на екран, вони були величезні.
  • Я завжди думав, що якби Ізраїль справді хотів вирішити проблему, вони просто розпочнуть завтра і підуть прямо до річки Йордан, і все, що трапиться на їх шляху. Їм не потрібна Америка чи хтось інший, щоб допомогти.
  • Одного разу я взяв Лору в подорож, де ми пройшли Іммігрантським шляхом близько шестисот миль. Вона справді отримала урок. Люди занадто часто забувають, як це було тоді.
  • В очах Хічкока рух був драматичним, а не акторським. Коли він хотів, щоб аудиторія рухалася, він рухав камеру. Він був тонкою людиною, і він також був найкращим режисером, з яким я коли-небудь працював.
  • Різниця між моїм поколінням акторів та їх поколінням полягає в тому, що вони були більшими за життя. Ми не більші за життя.
  • Різниця між моїм поколінням акторів та їх поколінням полягає в тому, що вони були більшими за життя. Ми не більші за життя.
    Детальніше читайте на https://www.brainyquote.com/quotes/bruce_dern_273849

Фільми Брюса Дерна | Фільмографія Брюса Дерна

Назва року
2019 Одного разу в Голлівуді
У 2019 році дружина художника
2019 Мустанг
У 2019 році арахісове масло Сокіл
2018 американський комод
У 2018 році Lez Bomb

2018 Ностальгія
У 2018 році Попереджувальний постріл
2018 Білий хлопчик Рік
2017 Американське насильство
У 2017 році Чаппаквіддік
2017 клас Клас
2017 Гікок

У 2017 році наші душі вночі
2017 р. The Lears
2015 ненависна вісімка
2014 Вирізаний банк
2013 Труна немовля
У 2013 році «Боротьба за свободу»

2013 Небраска
У 2013 р. Північні кордони
2012 Django Unchained
У 2012 р. Зверху на Маковій горі
2012 Вдаряючи цикл
2011 Виберіть

2011 навиворіт
У 2011 році Twixt
2010 Обробка
2009 American Cowslip
У 2009 році The Hole 3D
2009 Світларі

2008 Болотний диявол
2008 Золоті хлопчики
2007 Пожирачі тортів
2006 Повір у мене
У 2006 році фермер-космонавт

2006 Важке легке
2006 Уокер Пейн
2005 Внизу в долині
2005 Медісон
2003 Маскований та анонімний
У 2003 році в Мілуокі, штат Міннесота

2003 Монстр
2001 Скляний дім
2000 Всі гарні коні
1999 Якщо ... Собака ... Кролик ...
У 1999 році The Haunting
1998 Маленькі солдати

1996 - вниз по перископу
1996 Останній чоловік, що стоїть
У 1996 році водоспад Малхолланд
1995 Дикий Білл
1992 Дігстаун

1990 Після темряви, мій солодкий
1989 «Бурби
1987 Велике місто
1987 Світ, що здичавів
1986 На межі
1982 Гаррі Трейсі, Десперадо

1982 Цей сезон чемпіонату
1981 Татуювання
1980 рік божевільний середнього віку
1978 Повернення додому
1978 р. Водій
1977 Чорна неділя

Сімейний сюжет 1976 року

У 1976 р. Фолі буржуа
1976 р. Виграв Тон Тон, собака, яка врятувала Голлівуд
1975 Володіння
1975 Посмішка
1974 Великий Гетсбі
1973 Пат Гаррет і Біллі Кід

1973 Сміється поліцейський
1972 Тихий біг
У 1972 році «Ковбої»
1972 Сади короля Марвіна
1972 Перемикання великого пальця
1971 рік, він сказав

1971 Неймовірна 2-х головна трансплантація
1970 Кривава мама
1970 Повсталі Русери
1969 р. Замкова фортеця
У 1969 році номер один
1969 Підтримайте місцевого шерифа!

У 1969 р. «Цикл дикунів»
1969 Вони стріляють коней, чи не так?
1968 Hang ‘Em High
1968 рік
1967 р. Різанина до Дня Святого Валентина
1967 Подорож

Карен Кларк Шерд та її чоловік

У 1967 р. Військовий фургон
1967 р. Водяна яма No3
1967 Уілл Пенні
1966 Дикі ангели

1964 Тише ... Тише, солодка Шарлотта
1964 Марні
1962 'Злочинці'
1960 р. Дика річка

Найчастіші запитання про Брюса Дерна

Хто такий Брюс Дерн?

Брюс Дерн - один з найбільш відомих і улюблених акторів Америки.

Скільки років Брюсу Дерну?

На 2019 рік Брюсу Дерну 83 роки. Він народився в 1936 році.

Наскільки високий Брюс Дерн?

Дерн стоїть на висоті 6 футів.

Брюс Дерн одружений?

Дерн одружений на своїй милій дружині Андреа Беккет. Пара зав'язала свій вузол у 1969 році. У нього є двоє дітей, яких він отримав з Марі Дін; Діана Елізабет Дерн, яка народилася 29 листопада 1960 р., Та Лаура Дерн.

Скільки коштує Брюс Дерн?

У нього є досвідчений журналіст, орієнтовно чистий капітал якого становить 20 мільйонів доларів.

Скільки заробляє Брюс Дерн?

За нашими надійними джерелами, його зарплата досі недоступна. Однак ця інформація буде оновлена ​​найближчим часом.

Де живе Брюс Дерн?

Його резиденція знаходиться в російській Пасадені, штат Каліфорнія.

Брюс Дерн мертвий чи живий?

Брюс Дерн все ще живий і в доброму здоров’ї.

Де зараз Брюс Дерн?

Він продовжує свою акторську кар'єру.

Ранні фотографії Брюса Дерна | Зображення | Молоді фотографії Брюса Дерна | Молоді фотографії

фотографії Брюса
Фотографії Дерна

Брюс Дерн Ковбої | Ковбої Youtube Брюс Дерн

Брюс Дерн Twitter

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |